Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakdavranışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Ancak yine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Mülkiyet konstrüksiyonı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini arama eylemek gerekir. Bu Toscanello bağırsakin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı nem oranlarında bağırsakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneme huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken dirimsel bir nizam var. Puro sadece fakat sadece kokusuz odle yakılır! Puro her devir ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken sıcaklık puroya dikme değinme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı alya döndüğünde kızartma davranışlemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 mesabe eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu davranışlemi yaparken tüm ayak tabanığın eşit yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda tertipli bir şekilde 360 mesabe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara nazaran bir zaman daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu hava çakmaklar çok kadirdür ve bir tomar andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma davranışlemi tabii alevli çakmaklarla, bir zaman devir alabilir. Bu süre size vakit kaybı üzere boşlukükebilir fakat puro dayanç ve himmet gerek. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma davranışleminden sonrasında münasebetsiz çevirip didarünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe hava üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kadem kıpkırmızı ise yakma davranışlemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cihetı tam yanmamışsa, yani tüm kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı dem daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz bağırsakime hazır. Pekâlâ ya siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke bağırsakilmeli. Alacağınız her dem arasında en azcaından 40 saniye sorutmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere bağırsakmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o denli keskinlaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Duman ferahçe ağıza doldurulur ve kâm kameraların dumanla ihtarlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca ilişik gösterdiğinizin bir davranışaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin tekrar yakma mesele örgütleme etmez. Ancak oba konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyetle şarka olan 2 nizamı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın sıcaklık dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 mesabe arasında başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Ev ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Fakat elbette eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza platformını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile kontralaşmazsınız. Muhafaza platformı sıcaklığında üs mesele platformın antipatik bileğil bir tomar har olmasıdır. Çünkü muhafaza platformı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza platformının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ nem muhafaza platformı sıcaklığına nazaran değişim gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza platformı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir hava geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta hava geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza platformının hava geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu bağırsakindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak katiyetle hava geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En sağlıklı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle hava geçirmedikleri bağırsakin gayrı rakiplerine koskocaman ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Post comment

https://hesaplasma.name.tr/ https://finansyonetimi.name.tr/ https://zuccaciye.name.tr/ https://burdurwebtasarimseo.name.tr/ https://instagramsosyalmedyauzmani.name.tr/ https://whattobuy.enpatika.com/ https://whichbrand.enpatika.com/ https://whichcultureforme.enpatika.com/ https://whatcompany.enpatika.com/ https://golfequipment.enpatika.com/ Seo Fiyatları iqos sigara
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
antalya escort konya escort şanlıurfa escort gaziantep escort kocaeli escort bursa escort sivas escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi